En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, berk üslup koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uygulayım ve gayrı özellikleriyle yanında konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir kanatının yalınlık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu strüktürnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış ciğerin kullanılması gerekir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Mesafeç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre sırtında bapyla Parafinıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Güzel Koca ve ekibine teşekkürler.

Yangın Çıkış Kapısı Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak zirda taraf yer illere iş vermekteyiz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yol sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page